Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
18.10.2019
ADVENTNÍ KALENDÁŘ
Na BLOGU jsem nachystala jednoduchý návod na vytvoření adventního kalendáře pro děti. číst celé
11.10.2019
KŘEST KNÍŽKY PÍSMENKOVÝ DETEKTIV
Včera (10.10. 2019) jsme s autorkou Petrou Laurou Maxovou pokřtily novou společnou knížku - Písmenkový detektiv. Kmotry knížky se stala moc milá Marti... číst celé
03.09.2019
DÁREK K NÁKUPU NAD 1 000 Kč!!!!
Ke každému nákupu nad 1 000,- nyní dostanete mnou nakreslený originální obrázek žirafky.    číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Elišce Blajdové, se sídlem Palackého 508, Vysoké Mýto, 566 01, IČ 63192187, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • PPL CZ s.r.o., sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany
    • General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., sídlem Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava
    • RTG Media United s.r.o., Korunní 2569/108, Praha 10, 101 00, zajišťující potisk, odesílání a logistiku objednávek
    • Vendula Hegerová, zpracování objednávek
    • Jan Melichar, zpracování objednávek, správa eshopu.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů


 

Kontaktujte nás

       

 

 

Copyright Vendula Hegerová 2019. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz